fredag 27. mai 2011

Slaraffenliv, lunsjgjester og blues:-)

Det er utrulig kor mye en får tid til når en går heima heile dagen; eg må si at eg syntes det e litt kjekt. Eg får dilla og dalla i heimen, og gjort mange sånne småting som gjerna blir utsatt i en hektisk hverdag.

Også får eg gå på kafé på blanke formiddagen,  bare fordi eg har lyst:-) I går var eg på Smelt med Bodil og Jorunn. Det var veldig koselig, og vi planla mye kjekt:-) Og så fikk eg ei utrulig flott lykt av Bodil, a.k.a. verdens snillaste søster:



Og ikkje før eg var komt heim igjen, så kom det blomsterbud på døra med den skjønne buketten fra Jorunn:


Eg e skikkelig bortskjemt for tida, ja. Og eg nyyyyyte det.
(Og her ville mine 4 eldre søsken sagt: For tida??? Alltid!!!)


Så i dag har eg prøvd å gjort litt gjengjeld. Eg har invitert til lunsj. Noen av kollegane mine arbeide veldig mye for tida, og eg fant då ut ut at eg skulle laga til litt god mat og invitera de på i lunsjpausen. Som sagt, så gjort:-) Eg e vel ikkje det du kan kalla en gourmetkokk, så derfor måtte eg finna på noe som var litt kult i stedet. Så eg lagde sandwichar, karbonade-subs (med haimalaga karbisar faktisk), båtpoteter og "hot" dressing til de. Og det falt jammen i smak! De humra og åt, og var veldig fornøyd. Kjekt!



Til dessert fikk de sjokoladetrekte vannbakkels. Okai, okai, de kom fra frysedisken på Domus, men de likte de. Og det er jo viktigast:-)



Det er utrulig nok veldig kjekt å laga mat for tida. Eg kan jo ikkje eta denna type mat sjøl. og då er det en slags tilfredsstillelse å få laga den til andre. Merkelig, igrunn. Men sånn e det:-)

I kveld skal eg på blues:-) Blueslaget Lokst Utøve arrangerer konsert med Rev. John Band på Iris Scene. Så det gleder eg meg til. Eg har kobla el-sigaretten i dataen for lading, for eg tenke at eg bør ha den innen rekkevidde i kveld. E no rart med det, men når en går ut sånn kommer ofte røykesuget. Så då må eg væra forberedt.

Ellers så skal eg kjøra i kveld. Er ikkje klar for å prøva meg på noe alkohol endå. Dessuten er vi råda til å prøva ut dette i trygge omgivelsar heima etter operasjonen. Vi tåler visstnok mye mindre no, i tillegg til at virkningen av alkohol antageligvis kommer utrulig raskt når den kommer. Meir som flybensin:-) Så det rådet skal eg følga, så sleppe eg noen pinlighetar etter et lite glass øl på byen:-)

Men du? Ha ei riktig god helg, då! Det skal eg:-)


5 kommentarer:

  1. Så snill du e. Og så kjekt å være litt ekstra bortskjemt! Trenge det innimellom :) Håpe du kose deg ikveld. Du får se positivt på det; Den som tåle lite, e billigare i drift ;) Eg tåle ingenting, så eg klare meg med fire bokser cider på ein kveld. Slå den ;)

    SvarSlett
  2. Også va det veldig kjekt å se litt av koss du har det. E jo litt nysgjerrig, siden eg har tilbragt mange timer i det huset når Helge levde :) Og ikkje minst, når familien Lid bodde oppe..Ungdomsminner :)

    SvarSlett
  3. Tusen takk for den beste lunsjen ever, både smak og utseendemessig var perfkt, koste oss godt.Så no vait eg kem eg skal bruka til koldtbord hehe. E utrolig glad i deg Elin og det e kjempespennande å følga bloggen din :)

    Hilsen

    En meget fornøyd lunsj gjest.

    SvarSlett
  4. Hehe, trur nok at 4 boksar tilsvare 4 kveldar på byen for meg:-)) Ellers så får du ta deg en tur innom en dag og se koss eg har der:-) Velkommen skal du vær:-)

    Snille Siven, eg e så glad i deg og<3

    SvarSlett
  5. Takk for invitasjon! Ska se ka eg kan gjøre. Alltid kjekt med nye bekjentskaper :)

    SvarSlett