onsdag 22. juni 2011

Baking, besøk og movie-night:-)

For tida har eg og Leander husgjest:-) Maren, niesa mi, har flytta inn for noen dagar og det er storveis. Både eg og Leander e kjempefornøyd med det:-) Vi har kost oss masse heile dagen. I forbindelse med at mitt kjære søskenbarn, Astrid, skulle komma på kaffi fant vi ut at vi skulle baka kaka. Smash-kaka, faktisk;-) Vi fant oppskriften på en spennande matblogg her inne, Kokeboka mi. (Etter tips fra Beates lille verden:-)


Den ser litt smasha ut ja, men var ifølge gjestene skikkelig god:-)




Eg hoppa over den, og tok meg en Smoothie i stedet. Det er jammen rart med denna matlagingslysten eg har fått for tida, for rett skal væra rett, eg har ikkje vært noe særlig kokk før. Men no for tida er det skikkelig kjekt. Søstra mi påstår at eg har en sadistisk trang til å laga god, kaloririk mat til andre for så å se på at de spiser den mens eg ikkje rører noe:-) Hahaha, det e kanskje noe i det - ikkje veit eg. Moro e det jaffal. Og det kommer jo til gode for de som stikker innom:-D




Og snille Astrid hadde med seg gaver. Råååsa - just the way I like it:-)




I kveld e det pizza og movie-night. Nevøen min, Stian, e komt - og han og Maren står for kokkeleringa. Eg har no ikkje noe imot det heller, eg:-) Her e de, Krenkens svar på Jamie Oliver og Nigella Lawson:




Pizzaen blei kjempegod, og no e det filmtid. Eg gjorde et forsøk på å få gjennom ein av mine favorittfilmar; Some like it hot (1959). Prøve å utsetta tenåringane for litt vintage komedie. Men det var ikkje min tur å velga denna gang, visstnok. Så i kveld blei det Tilbake til fremtiden (1985). Den e jo herlig, den og;-) Men neste gang, då e det min tur å velga altså. Og då blir det Jack Lemmon, Tony Curtis og Marilyn Monroe. Uten tvil:-)


6 kommentarer:

  1. Åååå smash kaka så jo kjempe god ut, høres ut som ei super kaka :D Haha er enig med søstra de jeg :P Og de blomstene var nyyyyyydelige <3 Står alt bra til ellers på krenken? :D Noe liv der???

    SvarSlett
  2. På Krenken e det meir liv enn på leeenge:-) Flytta masse ungar hit no, og det sprudle i gato. Ganske fint, igrunn. Var litt for rolig her ei stund:-)

    SvarSlett
  3. Hehe så bra da :D Tenker naboene fikk fred nå når vi flytta :P :P

    SvarSlett
  4. hehe så koslig å høre :))) savner dere og! Men ikke leiligheten da :P

    SvarSlett
  5. Oh, eg elsker Some Like It Hot!

    SvarSlett